Biscuitii de casa sunt fursecuri delicioase cu fulgi de ovaz si nuci. Se amesteca toate ingredientele de mai sus, faina punandu-se ultima.
Biscuitii de casa sunt fursecuri delicioase cu fulgi de ovaz si nuci. Se amesteca toate ingredientele de mai sus, faina punandu-se ultima, iar daca este prea moale compozitia si credeti ca mai e nevoie de faina, mai puneti.
Se formeaza biscuitii, diverse forme si se aseaza intr-o tava de cuptor unsa cu ulei sau puteti folosi hartie de copt unsa si ea cu putin ulei. Pentru ca praful de copt o sa-i faca sa creasca, faceti formele din mai putina compozitie.
Biscuitii de casa se coc la foc potrivit circa 10-15 minute in functie de cuptor.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii