Biscuiti de ciocolata

Ciocolata se rupe in bucati si se lasa la topit in bain-marie. Se adauga si stafidele si se lasa apoi la racit. Se freaca bine ouale cu zaharul si se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O cana si jumatate de faina
  • o jumatate de cana de zahar
  • 100 g unt
  • 2 linguri de smantana
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 3 oua
  • 150 g ciocolata
  • 100 g stafide

Mod de preparare

Ciocolata se rupe in bucati si se lasa la topit in bain-marie. Se adauga si stafidele si se lasa apoi la racit.

Se freaca bine ouale cu zaharul si se adauga untul inmuiat. Se amesteca bine, pentru omogenizare. Se adauga faina, smantana si coaja rasa. Ciocolata topita se incorporeaza in compozitie, amestecandu-se bine, pana cand se obtine un aluat. Se intinde o foaie mai groasa din care se decupeaza biscuitii cu ajutorul unui pahar tinut cu gura in jos. Acestia se asaza intr-o cava unsa cu putin unt si se dau la cuptor aproximativ 20 de minute.
Alte retete dulciuri recomandate

Spuma de capsuni

Ciocolata de casa

Tarta cu visine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci