Se freaca margarina cu zaharul pudra si cu vanilia, se incorporeaza faina, se amesteca bine si se framanta aluatul. Se intinde pe o planseta o foaie
Se freaca margarina cu zaharul pudra si cu vanilia, se incorporeaza faina, se amesteca bine si se framanta aluatul. Se intinde pe o planseta o foaie de grosimea muchiei de cutit, se taie aluatul cu formele pentru biscuiti, se presara susan si se asaza pe o tava tapetata. Se coc biscuitii la foc potrivit, timp de 20 de minute.
Dupa gust, se pot presara cu zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Prajitura de post, cu mere
Biscuiti cu mere
Prajitura cu mere si biscuiti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii