Se freaca margarina cu zaharul pudra si cu vanilia, se incorporeaza faina, se amesteca bine si se framanta aluatul. Se intinde pe o planseta o foaie
Se freaca margarina cu zaharul pudra si cu vanilia, se incorporeaza faina, se amesteca bine si se framanta aluatul. Se intinde pe o planseta o foaie de grosimea muchiei de cutit, se taie aluatul cu formele pentru biscuiti, se presara susan si se asaza pe o tava tapetata. Se coc biscuitii la foc potrivit, timp de 20 de minute.
Dupa gust, se pot presara cu zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Prajitura de post, cu mere
Biscuiti cu mere
Prajitura cu mere si biscuiti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii