Se freaca intr-un vas ouale cu sarea si se adauga putin cate putin uleiul, zaharul, vanilia, batand mereu cu telul, pana se obtine o compozitie cremoa
Se freaca intr-un vas ouale cu sarea si se adauga putin cate putin uleiul, zaharul, vanilia, batand mereu cu telul, pana se obtine o compozitie cremoasa.
Se adauga praful de copt dizolvat in zeama de lamaie. La sfarsit se inglobeaza cate putin faina si iaurtul. Se lasa aluatul 12 ore sa se odihneasca.
Se intinde pe planseta o foaie subtire de aluat, care se taie in romburi. Se pun romburile in tava tapetata si se coc la foc potrivit, timp de 30 de minute.
Se pot presara cu zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Rulada cu capsuni
Mere glazurate
Cozonac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii