Biscuiti musli

Biscuitii musli tin locul faimoaselor batoane fitness iar atuul lor este acela ca voi puteti controla ingredientele.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 120 grame margarină
  • 500 grame müsli (se gasesc la vrac
  • in supermarketuri)
  • 2 ouă + 1 gălbenuş de ou
  • 100 grame zahăr brun
  • jumătate pacheţel praf de copt
  • 50-60 grame miez de nucă sau alune decojite şi nesărate

Mod de preparare

Margarina se topeşte la bain-marie, apoi se presară müsli în ea, amestecând foarte puţin. Când se mai răceşte un pic, se înglobează ouăle, gălbenuşul de ou, zahărul brun, praful de copt şi nucile sau alunele tocate bucăţi mai mari.
Se tapetează o tavă de cuptor cu hârtie de copt si se aşează o formă de biscuiţi (din aceea folosită la tăierea aluatului pentru biscuiţi) cu diametrul de circa 4 cm. Din compoziţia cu müsli se toarnă în formă cam 1 lingură, se tasează bine, apoi se ridică forma. Se procedează la fel pentru restul compoziţiei apoi tava se dă la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, timp de 10 - 12 minute.


Biscuiţii sunt excelenţi pentru micul dejun, alaturi de o cană fierbinte cu ceai.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci