Se amesteca totul, pe mine ma ajuta Kenwoodul dar fiind un aluat moale puteti sa folositi orice alt robot cu lamele pentru aluat daca vreti. Dupa care
Se amesteca totul, pe mine ma ajuta Kenwoodul dar fiind un aluat moale puteti sa folositi orice alt robot cu lamele pentru aluat daca vreti. Dupa care il luati si il puneti pe planseta si il modelati ajutindu-va mereu cu faina, eventual adaugind daca e necesar, cantitatea asta eu am impartit-o in bucati. Si incepeti sa faceti o foaie pe care o taiati apoi cu forma pe care o doriti, noi le-am facut rotunde cu gaura in mijloc care aici se cheama "macine" sau patrate sau umplute cu marmelada de portocale. Pentru cele umplute am apasat putin cu forma ca sa am conturul si in mijloc am pus un pic de marmelada. Apoi am pus foaia deasupra, am folosit aceeasi foaie eu impaturind-o. Am apasat putin in jurul movilitei cu umplutura ca sa nu se desfaca apoi si am taiat cu forma. Asa aratau in tava cei umpluti. Si asa aratau copti, aici cu timpul eu ma orientez dupa culoarea pe care o au, cred ca vreo 20 de minute la 180� C. Asa aratau copti ceilalti.
Pofta buna! Reteta Biscuiti pentru micul dejun a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro Alte retete de biscuiti gasiti aici: Biscuiti cu lapte , Biscuiti bicolori , Betisoare cu alune
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii