Untul se freaca spuma cu zaharul si 4 galbenusuri. Separat, se bat albusurile spuma tare si se adauga peste crema. Se adauga zaharul vanilat, amoniacu
Untul se freaca spuma cu zaharul si 4 galbenusuri. Separat, se bat albusurile spuma tare si se adauga peste crema. Se adauga zaharul vanilat, amoniacul stins cu otet, putina sare si faina in ploaie. Aluatul format se trece prin diferite forme de biscuiti si se pun biscuitii astfel formati la copt, in cuptorul incins.
Se servesc biscuiti dupa ce s-au racit, pudrati cu zahar vanilat.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Prajitura cu visine
Galuste cu prune

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii