Bradutii cu ghimbir sunt deliciosi, crocanti, aromati, perfecti pentru perioada Craciunului, mai ales daca doresti sa faci cadouri dulci pregatite de tine. Biscutii cu ghimbir se prepara foarte usor si rapid.
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius, tapeteaza cu hartie pergament o tava pentru copt. Fierbe un sirop din 200g zahar si 50ml apa timp de 5 minute. Ia vasul de pe foc si adauga coaja rasa de portocala si lamaie. Adauga untul si bicarbonatul, faina si mirodeniile si formeaza un aluat, apoi lasa-l sa se intareasca. Intinde aluatul intr-o foaie de 3mm grosime si decupeaza forme de bradut. Aseaza-le pe tava si da-le la cuptor pentru 10-12 minute. Decoreaza cu glazura alba si bilute argintii.
Bradutii cu ghimbir sunt deliciosi, sunt niste cadouri dulci perfecte pentru cei dragi de Craciun.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii