Branzoaica ceha

Se amesteca bine ingredientele de baza pentru aluat, se intinde intr-o tava si se coace in cuptor preincalzit timp de 5-10 minute. Se prepara umplutur

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat:
  • 20 dg faina
  • 20 dg zahar praf
  • 20 dg nuci macinate
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 15 dg margarina
  • Umplutura:
  • 75 dg branza
  • 15 dg margarina
  • 15 dg zahar
  • 3 linguri de faina
  • 5 galbenusuri de ou
  • 1 zahar vanilat
  • Glazura:
  • 5 albusuri de ou
  • 20 dg zahar

Mod de preparare

Se amesteca bine ingredientele de baza pentru aluat, se intinde intr-o tava si se coace in cuptor preincalzit timp de 5-10 minute. Se prepara umplutura, si se intinde uniform peste aluat. Se introduce din nou la cuptor si intre timp se bate o spuma tare din 5 albususri de ou si 20 dg zahar. Se intinde si aceasta deasupra si se lasa la cuptor pana se rumeneste.
Alte retete recomandate:

Tort de mere

Prajitura visine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci