Se incinge cuptorul la 175 grade Celsius. Se topeste ciocolata pe aburi. Piureul de castane se amesteca cu untul, galbenusurile, putina sare, zaharul,
Se incinge cuptorul la 175 grade Celsius. Se topeste ciocolata pe aburi. Piureul de castane se amesteca cu untul, galbenusurile, putina sare, zaharul, gemul, esenta de rom si ciocolata topita. Albusurile se bat spuma, aprox. o treime din ea se adauga la aluat, asa devine putin mai fluida, dupa care, cu grija, se adauga si spuma ramasa. Faina se amesteca cu praful de copt si se cerne peste pasta de ciocolata si castane, dupa care se amesteca usor. Intreg aluatul se toarna intr-o tava speciala pentru briose ( 12 adancituri) si se baga la cuptor pentru 30 de minute. Nu trebuie sa se rumeneasca foarte bine, deoarece asa vor fi prea uscate.
Alte retete dulciuri recomandate Ciocolata de casa Spuma de capsuni Tarta cu visine
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii