Reteta de bulgarasi de ciocolata este reteta perfecta pentru toti iubitorii de praline. Este foarte usor de realizat acasa, si va puteti bucura de acelasi gust ca si cel al bomboanelor din comert.
Se amesteca zaharul cu untul si se adauga un virf de cutit de sare. Se bate cu mixerul pina se obtine o masa pufoasa, dupa care adaugam un pachetel de vanilie. Faina se amesteca cu cacao, iar apoi se amesteca cu masa pregatita anterior. Adaugam nucile maruntite si punem masa obtinuta la rece (in frigider) pentru 2 ore. Apoi facem din aceasta masa bulgarasi cu diametrul de 3 cm. Asezam bulgarasii pe tava la o distanta de 5 cm unul de altul. Se coc timp de 20 minute la temperatura de 150C.
Optional se poate inlocui nuca, cu bucati de migdale foarte bine maruntite sau fistic.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii