Pentru chec delicios cu coaja de lamaie si scortisoara se freaca galbenusurile cu zaharul si scortisoara pisata. Se adauga incet faina, doua linguri de apa calduta.
Pentru chec delicios cu coaja de lamaie si scortisoara se freaca galbenusurile cu zaharul si scortisoara pisata. Se adauga incet faina, doua linguri de apa calduta, sarea, praful de copt, cele patru albusuri spuma si putina coaja rasa de lamaie. Se unge o forma dreptunghiulara cu unt, se presara cu faina, se pune compozitia si se coace la foc potrivit circa o ora. Checul se taie felii dupa ce s-a racit.
Checul delicios se serveste dupa ce s-a racit.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii