Daca vrei o mancare consistenta si delicioasa, pregateste coltunasi cu branza telemea si cartofi. Prepararea acestei retete este foarte simpla.
Daca vrei o mancare consistenta si delicioasa, pregateste coltunasi cu branza telemea si cartofi. Prepararea acestei retete este foarte simpla. Faina se amesteca impreuna cu drojdia dizolvata in lapte, zaharul, oul, sarea si untul topit. Se amesteca si se pune aluatul la dospit. Separat, se fierb cartofii, apoi se trec prin masina de tocat si se amesteca cu branza telemea si cu piperul. Din aluat se intinde o foaie si se taie in patrate care se umplu cu compozitia de cartofi si telemea. Se indoaie cu un cutit marginile si se lipesc una peste alta. Coltunasii umpluti se lasa la dospit, dupa care se pun la prajit in ulei sau se coc in cuptor, dupa ce in prealabil au fost unsi cu ou batut si pusi intr-o tava unsa cu unt sau cu ulei.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii