Coltunasi cu branza telemea si cartofi

Daca vrei o mancare consistenta si delicioasa, pregateste coltunasi cu branza telemea si cartofi. Prepararea acestei retete este foarte simpla.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru coca:
  • 600 gr faina
  • 15-20 gr drojdie
  • 40 gr unt
  • 50 gr zahar
  • 200 ml lapte
  • 1 ou
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 200 gr branza telemea
  • 200 gr cartofi
  • 2 oua
  • piper
  • 150 ml ulei

Mod de preparare

Daca vrei o mancare consistenta si delicioasa, pregateste coltunasi cu branza telemea si cartofi. Prepararea acestei retete este foarte simpla. Faina se amesteca impreuna cu drojdia dizolvata in lapte, zaharul, oul, sarea si untul topit. Se amesteca si se pune aluatul la dospit. Separat, se fierb cartofii, apoi se trec prin masina de tocat si se amesteca cu branza telemea si cu piperul. Din aluat se intinde o foaie si se taie in patrate care se umplu cu compozitia de cartofi si telemea. Se indoaie cu un cutit marginile si se lipesc una peste alta. Coltunasii umpluti se lasa la dospit, dupa care se pun la prajit in ulei sau se coc in cuptor, dupa ce in prealabil au fost unsi cu ou batut si pusi intr-o tava unsa cu unt sau cu ulei.


Se servesc dupa ce s-au racit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori