retete de post economice
Intr-o cratita, adaugam cele 3 linguri de ulei si 2 linguri faina, amestecam si punem pe foc cca. 1 min, pana ce se ingroasa ca un sos mai grosut. Intr-un vas, adaugam faina, zaharul, sarea, coaja de portocala, amestecam si facem o adancitura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata in lingura de otet, esenta, borsul si uleiul, framantam un aluat omogen si nelipicios. Intindem coca intr-o foaie, ungem cu sosul pregatit si impaturim aluatul in 3 invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min. Intindem aluatul pe masa infainata si taiem triunghiuri, pe partea mai lata, adaugam cate o patratica de ciocolata, rulam si asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem cu apa amestecata cu zahar si dam la cuptorul incalzit, pana ce se rumesc frumos.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii