Se amesteca margarina cu nucile, praful de copt stins cu zeama de lamiie, un praf de sare si se adauga treptat faina pina se obtine un aluat tare. Se
Se amesteca margarina cu nucile, praful de copt stins cu zeama de lamiie, un praf de sare si se adauga treptat faina pina se obtine un aluat tare. Se intinde o foaie, se taie patrate, se ruleaza cornulete si se coc intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina. Dupa ce se scot din cuptor, calde fiind, cornuletele se tavalesc prin zahar pudra.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneMuschiulet de porc cu ciuperci este o mancare delicioasa, o masa completa cu garnitura de ciuperci.
Muschiulet de porc cu ciuperciGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSalata de oua cu ciuperci si sos de iaurt este delicioasa si sanatoasa! Este o reteta de salata rece care se prepara usor.
Salata de oua cu ciuperci si sos de iaurtOmleta cu ciuperci, spanac, branza si rosii cherry este perfecta pentru mic-dejun de primavara.
Omleta cu ciuperci, spanac, branza si rosii cherryIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii