Se da pe razatoare coaja de lamaie si se amesteca cu faina, iar apoi se aduaga margarina, zaharul, nucile macinate, praful de copt si smantana si se
Se da pe razatoare coaja de lamaie si se amesteca cu faina, iar apoi se aduaga margarina, zaharul, nucile macinate, praful de copt si smantana si se framanta bine. Coca se intinde pe o masa tapetata cu faina, cam de 1 cm grosime, si se taie fasii de 1 cm grosime si 5 cm lungime. Din aceste fasii formam cornulete si le bagam la cuptor, la foc mic. Dupa ce s-au copt se dau prin zahar vanilat.
Alte retete culinare recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii