Untura se freaca spuma cu smantana. Se adauga apoi doua linguri de coniac, un praf de sare, faina cernuta si se framanta un aluat nisipos care se lasa
Untura se freaca spuma cu smantana. Se adauga apoi doua linguri de coniac, un praf de sare, faina cernuta si se framanta un aluat nisipos care se lasa la rece. Dupa o ora se scoate si se intind mai multe foi groase de 1 cm, care se taie in raza si se umplu cornuletele cu un amestec de albus batut spuma tare cu o lingura de zahar pudra si cu zahar vanilat. Se adauga nucile tocate marunt si se omogenizeaza compozitia. Se pun cornulete astfel umplute intr-o tava, care se introduce in cuptor.
Se pudreaza cu zahar farin, apoi se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Amandine cu crema de ciocolata
Cornulete cu rahat
Turta dulce
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaÎmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii