Untura se freaca spuma cu smantana. Se adauga apoi doua linguri de coniac, un praf de sare, faina cernuta si se framanta un aluat nisipos care se lasa
Untura se freaca spuma cu smantana. Se adauga apoi doua linguri de coniac, un praf de sare, faina cernuta si se framanta un aluat nisipos care se lasa la rece. Dupa o ora se scoate si se intind mai multe foi groase de 1 cm, care se taie in raza si se umplu cornuletele cu un amestec de albus batut spuma tare cu o lingura de zahar pudra si cu zahar vanilat. Se adauga nucile tocate marunt si se omogenizeaza compozitia. Se pun cornulete astfel umplute intr-o tava, care se introduce in cuptor.
Se pudreaza cu zahar farin, apoi se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Amandine cu crema de ciocolata
Cornulete cu rahat
Turta dulce

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii