Cornulete cu susan

Inmuiem drojdia in putin lapte si o framantam cu restul ingredientelor. Impartim aluatul in 6 parti si il odihnim jumatate de ora. Le intindem la o f

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5
  • 5 dl lapte
  • 2
  • 5 dl ulei
  • 2 linguri de zahar
  • 1 lingura sare
  • 1 kg faina
  • 5 dkg drojdie

Mod de preparare

Inmuiem drojdia in putin lapte si o framantam cu restul ingredientelor. Impartim aluatul in 6 parti si il odihnim jumatate de ora. Le intindem la o forma rotunda si le taiem in 12 parti. Le ungem cu unt si formam cornulete. Pentru umplutura putem folosi cascaval afumat, le ungem cu ou, le presaram cu susan si le coacem.
Alte mancaruri recomandate

Ciulama pui cu ciuperci

Ostropel pui

Pulpe de pui cu cartofi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci