Cornulete cu susan

Inmuiem drojdia in putin lapte si o framantam cu restul ingredientelor. Impartim aluatul in 6 parti si il odihnim jumatate de ora. Le intindem la o f

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5
  • 5 dl lapte
  • 2
  • 5 dl ulei
  • 2 linguri de zahar
  • 1 lingura sare
  • 1 kg faina
  • 5 dkg drojdie

Mod de preparare

Inmuiem drojdia in putin lapte si o framantam cu restul ingredientelor. Impartim aluatul in 6 parti si il odihnim jumatate de ora. Le intindem la o forma rotunda si le taiem in 12 parti. Le ungem cu unt si formam cornulete. Pentru umplutura putem folosi cascaval afumat, le ungem cu ou, le presaram cu susan si le coacem.
Alte mancaruri recomandate

Ciulama pui cu ciuperci

Ostropel pui

Pulpe de pui cu cartofi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc