Sfaramam drojdia in putina faina, iar apoi adaugam restul fainii. Amestecam 1 dl de ulei cu 2 dl de lapte, 2 dl iaurt natural, 1 lingura de zahar si 2
Sfaramam drojdia in putina faina, iar apoi adaugam restul fainii. Amestecam 1 dl de ulei cu 2 dl de lapte, 2 dl iaurt natural, 1 lingura de zahar si 2 oua intregi. Adaugam drojdia si faina si framantam. Impartim aluatul in 10 parti. Intre timp amestecam 25 dkg de margarina cu 1 lingura de sare si o impartim in 5 parti. Indintem 5 parti de aluat la diametrul de 30 de cm si le ungem cu margarina, le acoperim cu restul partilor de aluat, le taiem in 8 fasii, le rulam si le punem intr-o tava, le lasam 1 ora la odihnit, le ungem cu ou, le presaram cu cascaval si susan si le coacem.
Alte retete dulciuri recomandate:
Prajitura cu visine
Tiramisu
Diplomat
Tarta cu visine
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO supa crema de toamna super delicioasa si sanatoasa.
Supa crema de gulii cu praz si cartofi la slow cooker Crock PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii