Sfaramam drojdia in putina faina, iar apoi adaugam restul fainii. Amestecam 1 dl de ulei cu 2 dl de lapte, 2 dl iaurt natural, 1 lingura de zahar si 2
Sfaramam drojdia in putina faina, iar apoi adaugam restul fainii. Amestecam 1 dl de ulei cu 2 dl de lapte, 2 dl iaurt natural, 1 lingura de zahar si 2 oua intregi. Adaugam drojdia si faina si framantam. Impartim aluatul in 10 parti. Intre timp amestecam 25 dkg de margarina cu 1 lingura de sare si o impartim in 5 parti. Indintem 5 parti de aluat la diametrul de 30 de cm si le ungem cu margarina, le acoperim cu restul partilor de aluat, le taiem in 8 fasii, le rulam si le punem intr-o tava, le lasam 1 ora la odihnit, le ungem cu ou, le presaram cu cascaval si susan si le coacem.
Alte retete dulciuri recomandate:
Prajitura cu visine
Tiramisu
Diplomat
Tarta cu visine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii