Se amesteca faina cu bicarbonatul, cu untul moale si cu smantana. Se adauga coaja rasa de la o portocala, zaharul vanilat si se framanta bine de tot.
Se amesteca faina cu bicarbonatul, cu untul moale si cu smantana. Se adauga coaja rasa de la o portocala, zaharul vanilat si se framanta bine de tot. Se Iasa 15 minute sa se odihneasca, iar apoi se intinde o foaie groasa se jumatate de cm. Se taie bucati in forma de triunghi si se ruleaza in forma de cornulete. Se ung cu oua si se pun la copt in cuptorul fierbinte.
Dupa ce sunt gata se presara deasupra cu sare si susan.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Tiramisu
Chec pufos

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii