Faina se freaca bine cu untura. Adaugam galbenusurile frecate cu putina smantana si framantam un alua pe care il lasam la odihnit 20-30 minute. Rupem
Faina se freaca bine cu untura. Adaugam galbenusurile frecate cu putina smantana si framantam un alua pe care il lasam la odihnit 20-30 minute. Rupem din aluat cate o bucatica pe care o intindem cu sucitorul pe masa de lucru in forma de cerc.
Taiem cercul obtinut in 8 cu ajutorul unui cutit sau pinten, iar la capatul cel lat punem umplutura, care poate sa fie: rahat, dulceata amestecata cu nuca macinata, fructe confiate, magiun de prune.
Rulam de la exterior spre interior, le punem in tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru 20-25 minute (pana se rumenesc putin la capete). Calde le dam prin zahar pudra vanilat.
Pofta buna!
Alte prajituri recomandate
Tarta de fructe
Ciocolata
Prajitura cu capsuni
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii