Cornulete umplute

Framantam faina cu untul, sarea, smantana si oul, lasam la odihna la rece o ora. Apoi intindem aluatul si formam pogaci, pregatim umplutura si punem o

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 15 dkg unt
  • 25 dkg faina
  • 1 ou
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri smantana
  • Pentru umplutura:
  • 30 dkg sunca fiarta
  • 1 galbenus fiert
  • 6 linguri smantana groasa sau legume fierte
  • ciuperci fierte
  • Cascaval

Mod de preparare

Framantam faina cu untul, sarea, smantana si oul, lasam la odihna la rece o ora. Apoi intindem aluatul si formam pogaci, pregatim umplutura si punem o cantitate mica in mijloc. Rulam formele de cornulete si le punem intr-o tava la distanta corespunzatoare, coacem la cuptorul pre-incalzit.
Alte retete de prajituri recomandate

Ciocolata casa

Diplomat tort

Placinta branza

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori