Covrigeii cu smantana se servesc pudrati cu zahar. Pentru aceasta reteta va trebuie faina, amidon, untura si smantana.
Pentru covrigeii cu smantana se amesteca toate la un loc si se lasa la frigider timp de o ora. Apoi se intinde aluatul la grosimea de trei milimetri, dupa care se fac ineluse cu gaura la mijloc si se aseaza in tavi. Se amesteca galbenusul cu lingura de frisca si se ung cornuletele. Se coc la foc iute timp de 15 minute, apoi se dau prin zahar pudra.
Covrigeii cu smantana se servesc pudrati cu zahar.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSoacra mea a tăiat mai mulți pui și mi-a trimis o pungă cu pipote și ficăței. M-am gândit că cea mai bună ar...
Tocanita din pipote, ficatei de pui si ardei coptDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii