Feliute foarte subtiri de franzela se coc la cuptor. Se scot si se lasa sa se racoreasca putin - nu foarte mult insa (nu trebuie sa se racesaca)! Opti
Feliute foarte subtiri de franzela se coc la cuptor. Se scot si se lasa sa se racoreasca putin - nu foarte mult insa (nu trebuie sa se racesaca)! Optional se pot stropi cu lamiie. Untul se freaca cu putina sare (dupa gust). Se ung feliute de paine cu untul sarat si se presara cu marar tocat marunt.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauUn pranz rapid si bun pentru iubitorii ficateilor de pui!
Ficatei in sos de ceapa
Comentarii