Avem nevoie de 4 fursecuri facute mai mari. Eu le-am facut pe acestea, dupa reteta mea. Merele se curata de coaja, se scobesc de cotor si se pun intr-
Avem nevoie de 4 fursecuri facute mai mari. Eu le-am facut pe acestea, dupa reteta mea.
Merele se curata de coaja, se scobesc de cotor si se pun intr-o tava unsa cu margarina.
In fiecare mar se pune cate o lingurita de dulceata de capsuni.
Se da la cuptor, la temperatura de 200 grade Celsius, pentru 40 de minute, pana devin merele moi.
Nu le lasati la cuptor pana se inmoaie de tot, ca nu mai sunt bune!
Dupa ce se fac merele, se lasa sa se raceasca bine.
Dupa ce s-au racit merele se prepara o bezea din 4 albusuri si 150 g de zahar.
Pe o tava, tapetata cu hartie de copt, se pun fursecurile, peste fiecare fursec se pune cate un mar.
Iar acum fiecare mar se imbraca in bezea
Tava cu merele se da pentru 50 de minute la cuptor, la foc mic, pana bezeaua capata o culoare galbuie. Se scot cu grija din tava si se aseaza pe un gratar sa se raceasca.
Pofta buna!
Reteta Deliciu cu mere si bezea a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro
Alte retete cu mere gasiti aici:
Tarta cu mere si crema de vanilie,
Tarta cu mere,
Tarta cu mere in aluat de foi
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii