Se bat albusurile, se adauga zaharul, zaharul vanilat si esenta de rom si se mai bat pana cand compozitia capata un aspect lucios. Se unge o tava cu u
Se bat albusurile, se adauga zaharul, zaharul vanilat si esenta de rom si se mai bat pana cand compozitia capata un aspect lucios. Se unge o tava cu unt, se tapeteaza cu faina si cu ajutorul unui cornet, se asaza cercuri cu diametrul de aproximativ cinci centimetri. Se introduce tava in cuptorul incins si se coace, tinand usa cuptorului intredeschisa, ca sa nu se arda, timp de 40-45 de minute. Cand sunt gata, se desprind din tava cu grija si se Iasa la racit.
Se ung fursecurile cu gem de caise. Se fixeaza pe fiecare fursec cate un cerc de bezea, care se unge si el cu gem. Deasupra se fixeaza al doilea cerc, iar in mijloc se asaza doua feliute de mandarine din compot si se umple golul cu inghetata de vanilie.
Se poate servi cu frisca.
Alte retete dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Tarta cu fructe
Tiramisu
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCând vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii