Duhuri

Se intinde aluatul, se taie forme de fantome, se ung cu galbenusul batut cu lapte si se coc 15-20 minute intr-o tava cu hartie. Cand se racoresc, se f

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. aluat de foi
  • zahar
  • 1 galbenus
  • 1 lingura de lapte
  • 30 gr.ciocolata amaruie topita. Ingrediente pentru 15-16 bucati

Mod de preparare

Se intinde aluatul, se taie forme de fantome, se ung cu galbenusul batut cu lapte si se coc 15-20 minute intr-o tava cu hartie. Cand se racoresc, se fac ochi din ciocolata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci