Fluturasi cu fistic si ciocolata sunt niste fursecuri delicioase foarte simplu de realizat. Pentru reteta fluturasi cu fistic si ciocolata aveti nevoie bineinteles de fistic si ciocolata, faina, unt, zahar
Mixam untul si zaharul pana obtinem o crema pufoasa, adaugam oul si amestecam, apoi adaugam fisticul macinat amestecam din nou si punem faina amestecata cu praful de copt.
Aluatul format il strangem intr-o mingiuta pe care o dam la frigider pentru o ora. Scoatem aluatul de la frigider, il intindem pe masa de lucru infainata si din el taiem cu forma speciala fluturasi; ii punem in tava de copt.
Ii dam la cuptor pentru 20 de minute apoi ii lasam sa se raceasca.
Ii ornam apoi cu ciocolata topita si fistic. Ii mai lasam 15 minute la frigider sa se intareasca ciocolata.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii