Ingredientele pentru aluat se framanta. Din aluat se decupeaza forme mici rotunde (cu un pahar de lichior).Rondelele se pun in tava unsa. Albusurile
Ingredientele pentru aluat se framanta. Din aluat se decupeaza forme mici rotunde (cu un pahar de lichior).Rondelele se pun in tava unsa. Albusurile se bat cu zahar pe aburi, se adauga nuca de cocos rasa,apoi cu un dui (un sprit) se preseaza pe fiecare rondela o gramajoara de crema. Jeleurile se taie in patru si cate o bucata se asaza in mijlocul cremei.
Se coc in cuptor incalzit dinainte.
Daca crema nu este suficienta, fursecurile ramase fara crema se pot unge cu marmelada, gem sau se poate prepara inca o portie de crema.
Alte prajituri recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii