Fursecuri

Ingredientele pentru aluat se framanta. Din aluat se decupeaza forme mici rotunde (cu un pahar de lichior).Rondelele se pun in tava unsa. Albusurile

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat
  • 400 g faina
  • 250 g margarina
  • 4 galbenusuri
  • ½ pachet praf de copt
  • 70 g zahar
  • Coaja rasa de pe o lamaie
  • 1 pachet de zahar vanilat
  • 400 g faina
  • 250 g margarina
  • 4 galbenusuri
  • ½ pachet praf de copt
  • 70 g zahar
  • Coaja rasa de pe o lamaie
  • 1 pachet de zahar vanilat
  • Pentru crema:
  • 4 albusuri
  • 300 g zahar
  • 200 g nuca de cocos
  • Jeleuri

Mod de preparare

Ingredientele pentru aluat se framanta. Din aluat se decupeaza forme mici rotunde (cu un pahar de lichior).Rondelele se pun in tava unsa. Albusurile se bat cu zahar pe aburi, se adauga nuca de cocos rasa,apoi cu un dui (un sprit) se preseaza pe fiecare rondela o gramajoara de crema. Jeleurile se taie in patru si cate o bucata se asaza in mijlocul cremei.

Se coc in cuptor incalzit dinainte.

Daca crema nu este suficienta, fursecurile ramase fara crema se pot unge cu marmelada, gem sau se poate prepara inca o portie de crema.
Alte prajituri recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori