Fursecurile sunt un delicios desert. Gasiti mai multe retete de fursecuri pe culinar.ro, alaturi de multe alte retete de dulciuri.
Se freaca zaharul cu margarina, apoi se adauga oul, cacaua, faina, praful de copt, esenta de rom si sarea. Se omogenizeaza bine, dupa care se adauga ciocolata maruntita. Se pune intr-o tava hartie de copt si se asaza cu lingura din compozitie, la distanta de 3-4 cm. se coc fursecurile in cuptor, la foc potrivit, cca 20-25 de minute.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Chec pufos
Prajitura cu visine

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii