Fursecurile sunt un delicios desert. Gasiti mai multe retete de fursecuri pe culinar.ro, alaturi de multe alte retete de dulciuri.
Se freaca zaharul cu margarina, apoi se adauga oul, cacaua, faina, praful de copt, esenta de rom si sarea. Se omogenizeaza bine, dupa care se adauga ciocolata maruntita. Se pune intr-o tava hartie de copt si se asaza cu lingura din compozitie, la distanta de 3-4 cm. se coc fursecurile in cuptor, la foc potrivit, cca 20-25 de minute.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Chec pufos
Prajitura cu visine
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii