Fursecuri

Aceste fursecuri se lipesc cate doua cu crema Finetti. Sunt delicioase si aveti nevoie de 4 oua.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 3 cesti de ulei
  • 3 cesti de zahar
  • 2 ½ lingurite de amoniac stins
  • faina cat cuprinde
  • finetti.

Mod de preparare

Pentru aceste fursecuri se amesteca cu zahar pudra ouale, apoi pe rand, uleiul, amoniacul si faina. Rezulta un aluat potrivit de tare, se lasa la rece timp de cateva ore, apoi se coace la foc iute. Se intinde o foaie de 3 mm, care se taie cu paharul rondele si se coc la foc potrivit.


Aceste fursecuri se lipesc cate doua cu crema Finetti si se servesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu caise si iaurt

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Rotite din vinete umplute

Rotite din vinete umplute

Aroma toamnei pe platou

Rotite din vinete umplute
Dovlecei si vinete pane

Dovlecei si vinete pane

Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta

Dovlecei si vinete pane
Cele mai apreciate rețete
Parteneri
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
ReteteCulinare.RO

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata