Fursecuri

Aceste fursecuri se lipesc cate doua cu crema Finetti. Sunt delicioase si aveti nevoie de 4 oua.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 3 cesti de ulei
  • 3 cesti de zahar
  • 2 ½ lingurite de amoniac stins
  • faina cat cuprinde
  • finetti.

Mod de preparare

Pentru aceste fursecuri se amesteca cu zahar pudra ouale, apoi pe rand, uleiul, amoniacul si faina. Rezulta un aluat potrivit de tare, se lasa la rece timp de cateva ore, apoi se coace la foc iute. Se intinde o foaie de 3 mm, care se taie cu paharul rondele si se coc la foc potrivit.


Aceste fursecuri se lipesc cate doua cu crema Finetti si se servesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori