Fursecurile cu bezea se servesc umplute cu orice fel de crema. Acestea se fac cu unt sau margarina.
Pentru fursecurile cu bezea se face un aluat bine framantat, apoi se intinde cu sucitorul o foaie subtire si se taie rondele cu paharelul. Bezeaua se face din 3 albusuri batute spuma cu 300 g zahar. Peste rondele, punem cu posul bezea, apoi se dau la copt timp de 15-20 de minute.
Dupa ce s-au racit, fursecurile cu bezea, se umplu cu orice fel de crema - cu gem, rahat sau lamaie, crema de unt sau de ciocolata si se servesc.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii