Fursecuri cu bezea

Fursecurile cu bezea se servesc umplute cu orice fel de crema. Acestea se fac cu unt sau margarina.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g unt sau margarina
  • 300 g faina
  • 3 galbenusuri
  • vanilie
  • 5 linguri de zahar pudra
  • Bezeaua se face din:
  • 3 albusuri batute spuma
  • 300 g zahar.

Mod de preparare

Pentru fursecurile cu bezea se face un aluat bine framantat, apoi se intinde cu sucitorul o foaie subtire si se taie rondele cu paharelul. Bezeaua se face din 3 albusuri batute spuma cu 300 g zahar. Peste rondele, punem cu posul bezea, apoi se dau la copt timp de 15-20 de minute.


Dupa ce s-au racit, fursecurile cu bezea, se umplu cu orice fel de crema - cu gem, rahat sau lamaie, crema de unt sau de ciocolata si se servesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori