Fursecurile cu bezea se servesc umplute cu orice fel de crema. Acestea se fac cu unt sau margarina.
Pentru fursecurile cu bezea se face un aluat bine framantat, apoi se intinde cu sucitorul o foaie subtire si se taie rondele cu paharelul. Bezeaua se face din 3 albusuri batute spuma cu 300 g zahar. Peste rondele, punem cu posul bezea, apoi se dau la copt timp de 15-20 de minute.
Dupa ce s-au racit, fursecurile cu bezea, se umplu cu orice fel de crema - cu gem, rahat sau lamaie, crema de unt sau de ciocolata si se servesc.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSoacra mea a tăiat mai mulți pui și mi-a trimis o pungă cu pipote și ficăței. M-am gândit că cea mai bună ar...
Tocanita din pipote, ficatei de pui si ardei coptDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii