Fursecurile cu bezea se servesc umplute cu orice fel de crema. Acestea se fac cu unt sau margarina.
Pentru fursecurile cu bezea se face un aluat bine framantat, apoi se intinde cu sucitorul o foaie subtire si se taie rondele cu paharelul. Bezeaua se face din 3 albusuri batute spuma cu 300 g zahar. Peste rondele, punem cu posul bezea, apoi se dau la copt timp de 15-20 de minute.
Dupa ce s-au racit, fursecurile cu bezea, se umplu cu orice fel de crema - cu gem, rahat sau lamaie, crema de unt sau de ciocolata si se servesc.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii