Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de fursecuri cu ciocolata si alune, sunt necesare urmatoarele ingrediente: alune, ciocolata, faina, vanilie, unt, apa, rom.
Se amesteca bine zaharul cu untul, se adauga albusul, frecand totul spuma. Se pune vanilia, alunele si faina, se amesteca bine si se toarna compozitia intr-o tava de copt unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit.
Dupa ce s-a racit, foaia obtinuta se unge cu crema fierbinte. Se taie in patrate mici. Pentru crema se fierbe ciocolata cu zaharul si apa,, se adauga romul si se amesteca.
Se servesc pudrate cu zahar.
Alte retete recomandate:
Fursecuri cu gem
Fursecuri cu mac
Fursecuri spirala

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii