Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de fursecuri cu ciocolata si alune, sunt necesare urmatoarele ingrediente: alune, ciocolata, faina, vanilie, unt, apa, rom.
Se amesteca bine zaharul cu untul, se adauga albusul, frecand totul spuma. Se pune vanilia, alunele si faina, se amesteca bine si se toarna compozitia intr-o tava de copt unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit.
Dupa ce s-a racit, foaia obtinuta se unge cu crema fierbinte. Se taie in patrate mici. Pentru crema se fierbe ciocolata cu zaharul si apa,, se adauga romul si se amesteca.
Se servesc pudrate cu zahar.
Alte retete recomandate:
Fursecuri cu gem
Fursecuri cu mac
Fursecuri spirala
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii