pentru retete de primavara! Miros si aroma de capsuni imbratisate de fragezimea acestor fursecuri!!
Untul la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pudra si oul intreg apoi cu galbenusurile si esenta .Se amesteca faina cu amidonul si se toarna in compozitie mixand bine pana la o omogenizare perfecta.Se umple pistolul special pentru fursecuri si se aseaza unul langa altul in tava neunsa.Se coc 3 minute la foc iute apoi pana la 20 minute,la foc potrivit.Se scot fierbinti cu o spatula din tava ,se lasa sa se raceasca apoi le decoram cu jumatati de capsuni trase in ciocolata amaruie si decorate cu ciocolata alba Pofta buna !
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDe curând, căutând informații despre una, alta, am aflat că năutul s-ar mai numi și ”mazărea berbecilor”. Am...
Mâncare de năut cu pui și stafidePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii