pentru retete de primavara! Miros si aroma de capsuni imbratisate de fragezimea acestor fursecuri!!
Untul la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pudra si oul intreg apoi cu galbenusurile si esenta .Se amesteca faina cu amidonul si se toarna in compozitie mixand bine pana la o omogenizare perfecta.Se umple pistolul special pentru fursecuri si se aseaza unul langa altul in tava neunsa.Se coc 3 minute la foc iute apoi pana la 20 minute,la foc potrivit.Se scot fierbinti cu o spatula din tava ,se lasa sa se raceasca apoi le decoram cu jumatati de capsuni trase in ciocolata amaruie si decorate cu ciocolata alba Pofta buna !
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii