Se bat putin ouale cu zaharul si vanilia. Se adauga drojdia amestecata cu smintina separat, apoi untul si faina. Se framinta bine, se lasa aluatul la
Se bat putin ouale cu zaharul si vanilia. Se adauga drojdia amestecata cu smintina separat, apoi untul si faina. Se framinta bine, se lasa aluatul la loc rece timp de 20-25 minute, apoi se intinde o foaie subtire care se taie cu paharul de apa, in rotogoale. Se unge doua treimi din fiecare rotogol cu marmelada, impaturindu-l apoi in trei si avind grija ca pe deasupra sa fie treimea neunsa cu marmelada. Se asaza in tava la distanta ca sa aiba loc sa creasca, se lasa 5-10 minute in tava apoi se unge fiecare cu putin ou batut si se da la cuptor la foc potrivit, lasind sa se rumeneasca putin.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautUnul din membrii familiei m-a intrebat cu ceva vreme in urma daca as putea sa-i fac savarine. Am zis nu, categoric. Nici in...
SavarinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii