Se bat putin ouale cu zaharul si vanilia. Se adauga drojdia amestecata cu smintina separat, apoi untul si faina. Se framinta bine, se lasa aluatul la
Se bat putin ouale cu zaharul si vanilia. Se adauga drojdia amestecata cu smintina separat, apoi untul si faina. Se framinta bine, se lasa aluatul la loc rece timp de 20-25 minute, apoi se intinde o foaie subtire care se taie cu paharul de apa, in rotogoale. Se unge doua treimi din fiecare rotogol cu marmelada, impaturindu-l apoi in trei si avind grija ca pe deasupra sa fie treimea neunsa cu marmelada. Se asaza in tava la distanta ca sa aiba loc sa creasca, se lasa 5-10 minute in tava apoi se unge fiecare cu putin ou batut si se da la cuptor la foc potrivit, lasind sa se rumeneasca putin.
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoO minunatie de prajitura... aromata, parfumata si super gustoasa! :x Aroma ingredientelor de toamna ne parfumeaza casa chiar...
Prajitura aromata cu morcovi1. Incalzim cuptorul la 175°C ptr. ventilatie, sau 200°C la normal. 2. Acoperim fundul formei de tort(26 cm diametru)...
Tort cu branza si friscaUn aperitiv cu castraveti murati deliciosi
Cordon bleu cu castraveti muratiO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului. Pofta buna!
Cheesecake cu capsuniDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii