Fursecurile cu dulceata sunt usor de facut si sunt delicioase alaturi de o ceasca cu ceai sau o cafea aburinda si aromata.
Amestecam untul cu zaharul si esenta de lamaie. Treptat adaugam oul, colorantul si laptele. Dupa adaugam faina cu praful de copt. Framantam pana se formeaza un aluat nelipicios. Luam o bucata de aluat o intindem si decupam cerculete (eu le-am decupat cu ajutorul unei cani). Ungem un cerc cu dulceata dar punem foarte putina si adaugam alt cerc deasupra. Pe margine apasam cu furculita la rotund si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Procedam la fel cu tot aluatul pana il terminam. Dam la cuptor maxim 15 minute. Le lasam sa se raceasca si dupa le decupam in mijloc cate o inimioara si umplem inimioara cu dulceata de cirese.
In fursecuri putem pune dulceata de cirese negre de la Bunatati din natura si pe putem pudra cu zahar pudra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii