Fursecuri cu mac este o reteta simpla de fursecuri pentru care aveti nevoie de zahar, unt, mac, praf de copt, coaja de portocala
Incingem cuptorul la 170 grade celsius. Taiem untul cubulete, intr-un castron incapator punem toate ingredientele si amestecam pana ce toate se incorporeaza. Aluatul format il strangem intr-o mingiuta, il invelim in folie alimentara si il dam la frigider pentru 30 de minute. Pe masa de lucru intindem o foaie de aluat subtire din care taiem cu formele de fursecuri. Eu am folosit forma de floricele. Asezam floricelele de mac pe tava unsa cu unt si dam la cuptor pentru 12 minute. Le scoatem pe un gratar si le lasam sa se raceasca complet.
Se servesc la o ceasca de cafea ori ceai.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii