1. Intr-un castron se amesteca faina cu praful de copt si sarea. 2. In alt castron se bate untul cu zaharul si coaja de lamaie. 3. Se adauga ouale pe
1. Intr-un castron se amesteca faina cu praful de copt si sarea.
2. In alt castron se bate untul cu zaharul si coaja de lamaie.
3. Se adauga ouale pe rind, continuind sa mixam la viteza mare.
4. Peste unt se adauga ingredientele uscate, adica faina si macul.
5. Din aluatul rezultat se fac bilute de circa 3cm diametru si se coc 9-11 minute la 175 de grade celsius.
6. Din 1/2 cana zahar pudra si 2-3 linguri de zeama de lamiie se face o glazura. Se glazureaza fursecurile
Pofta buna!
Reteta Fursecuri cu mac si lamaie a fost propusa de jenny_kap pe forum culinar.ro
Alte retete de fursecuri gasiti aici:
Stelute si inimioare cu banane,
Spitzbuben - fursecuri de craciun,
Trandafirasi

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii