Fursecurile cu merisoare sunt delicioase si sanatoase. Pentru aceasta reteta de fursecuri aveti nevoie de faina integrala, faina de grau, zahar brun, unt, merisoare, ou
Intr-un castron se cern cele 2 tipuri de faina. Intr-un castron se bate untul cu zaharul brun pana se topeste zaharul. Se adauga si oul si se continua mixarea. Se incorporeaza mixul de faina si merisoarele uscate. Aluatul obtinut se strange si din el se formeaza un sul care se da la frigider pentru 2 ore. Se incinge cuptorul la 170 C.
Din sulul de aluat se taie felii mai groase care se pun in tava acoperita cu hartie de copt. Se dau la cuptor pentru 14 minute.
Se servesc alaturi de o ceasca de ceai.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii