Se framinta bine ingredientele si se intinde aluatul (cca 1 cm grosime) pe o planseta. Se taie forme mici si se presara deasupra nuci maruntite Se co
Se framinta bine ingredientele si se intinde aluatul (cca 1 cm grosime) pe o planseta. Se taie forme mici si se presara deasupra nuci maruntite Se coace la foc domol.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaSalvasem reteta de pe un site,nu va zic cat de bun a fost....te lingi pe degete!
Somon in crusta de parmezan la cuptor
Comentarii