Se topeste untul intr-un vas, se adauga mierea, galbenusurile, coaja de lamiie si se bate pina se face spuma. Se adauga faina, se amesteca bine cu pra
Se topeste untul intr-un vas, se adauga mierea, galbenusurile, coaja de lamiie si se bate pina se face spuma. Se adauga faina, se amesteca bine cu praful de copt si se face un aluat, care se lasa sa stea la rece cel putin 3-4 ore. Se intinde apoi o foaie, din care se taie forme diferite, se ung cu albus si se presara cu nuci si cu zahar pudra Se coc la cuptor la foc potrivit.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii