Se topeste untul intr-un vas, se adauga mierea, galbenusurile, coaja de lamiie si se bate pina se face spuma. Se adauga faina, se amesteca bine cu pra
Se topeste untul intr-un vas, se adauga mierea, galbenusurile, coaja de lamiie si se bate pina se face spuma. Se adauga faina, se amesteca bine cu praful de copt si se face un aluat, care se lasa sa stea la rece cel putin 3-4 ore. Se intinde apoi o foaie, din care se taie forme diferite, se ung cu albus si se presara cu nuci si cu zahar pudra Se coc la cuptor la foc potrivit.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii