Se amesteca faina cu praful de copt lsi putina sare. Se adauga zaharul pudra, zaharul vanilat si fulgii de migdale macinati marunt. Se pun cele doua o
Se amesteca faina cu praful de copt lsi putina sare. Se adauga zaharul pudra, zaharul vanilat si fulgii de migdale macinati marunt. Se pun cele doua oua intregi si se omogenizeaza. Se adauga untul inmuiat si se face un aluat framantand bine. Se lasa aluatul 45 de minute la frigider.
Se intind mai multe foi nu foarte groase si se taie fursecuri rotunde cu ajutorul unui pahar. Se unge o tava cu unt, se tapeteaza cu faina si se pun rondelele de aluat. Se dizolva mierea cu putina apa si se ung fursecurile. Se presara deasupra fulgi de migdale si se da la cuptor 15-20 de minute, la foc potrivit.
Alte dulciuri retete recomandate
Ciocolata de casa
Tarta cu visine
Spuma de capsuni
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseO bunatate de prajitura,numa buna pentru vreme calda.
Prajitura cu capsuni si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii