Fursecuri cu migdale

Se amesteca faina cu praful de copt lsi putina sare. Se adauga zaharul pudra, zaharul vanilat si fulgii de migdale macinati marunt. Se pun cele doua o

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 g unt
  • 2 oua
  • praf de copt
  • o cana si jumatate de zahar pudra
  • o cana de migdale
  • o cana de fulgi de migdale
  • 2 cani de faina
  • un praf de sare
  • 2 linguri de miere

Mod de preparare

Se amesteca faina cu praful de copt lsi putina sare. Se adauga zaharul pudra, zaharul vanilat si fulgii de migdale macinati marunt. Se pun cele doua oua intregi si se omogenizeaza. Se adauga untul inmuiat si se face un aluat framantand bine. Se lasa aluatul 45 de minute la frigider.

Se intind mai multe foi nu foarte groase si se taie fursecuri rotunde cu ajutorul unui pahar. Se unge o tava cu unt, se tapeteaza cu faina si se pun rondelele de aluat. Se dizolva mierea cu putina apa si se ung fursecurile. Se presara deasupra fulgi de migdale si se da la cuptor 15-20 de minute, la foc potrivit.
Alte dulciuri retete recomandate

Ciocolata de casa

Tarta cu visine

Spuma de capsuni

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc