Fursecuri cu migdale

Migdalele si alunele se inglobeaza in 3 linguri de frisca. Se pune compozitia intr-un vas si se amesteca cu zaharul, faina si vanilia. Se amesteca to

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 150 gr migdale
  • 150 gr alune
  • 300 gr zahar
  • 50 gr faina
  • 14 albusuri
  • 500 gr frisca
  • vanilie

Mod de preparare

Migdalele si alunele se inglobeaza in 3 linguri de frisca. Se pune compozitia intr-un vas si se amesteca cu zaharul, faina si vanilia. Se amesteca totul cu restul de frisca. Se bat albusurile si se inglobeaza usor in compozitie, cu lingura de lemn. Se pun pe tava de la aragaz, tapetata, cu lingurita mici gramajoare din aluat. Se pune tava in cuptorul cald si se coc la foc mare, timp de 20 de minute. Se scot din tava calda.

Sunt ideale la cafea.

Alte retete de dulciuri:

Tort diplomat

Ciocolata de casa

Tarta de caise

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Poale-n brau (branzoaice)

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Iahnie de fasole cu ciolan

Iahnie de fasole cu ciolan

Una dintre mancarurile preferate ale romanilor

Iahnie de fasole cu ciolan
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Cele mai apreciate rețete
Prajitura DELICIU
1
Prajituri

Prajitura DELICIU

Una din cele mai apreciate prajitura precum ii este numele "un deliciu".

Prajitura DELICIU
Prajitura cu crema caramel
2
Prajituri

Prajitura cu crema caramel

Prajitura cu crema caramel este o reteta de prajitura cu foi delicioasa, ce poate fi pregatita de oricine in casa, de Craciun...

Prajitura cu crema caramel
Cozonac cu fructe uscate
3
Preparate dulci

Cozonac cu fructe uscate

Un cozonac pufos si aromat ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de sarbatori.

Cozonac cu fructe uscate
Iahnie de fasole cu ciolan
4
Mancaruri cu carne

Iahnie de fasole cu ciolan

Una dintre mancarurile preferate ale romanilor

Iahnie de fasole cu ciolan
Poale-n brau (branzoaice)
5
Aluaturi

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Parteneri
Caffe Frappe cu inghetata de vanilie
Bucataras.RO

Caffe Frappe cu inghetata de vanilie

Astazi m-am gandit sa pregatim o bautura cremoasa cu inghetata si cafea: Caffe Frappe cu inghetata de vanilie, ingredientul...

Caffe Frappe cu inghetata de vanilie
Turta dulce decorata cu royal icing
Gustos.RO

Turta dulce decorata cu royal icing

Se da drumul la cuptor.

Turta dulce decorata cu royal icing
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
ReteteCulinare.RO

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori