Fursecuri cu migdale

Migdalele si alunele se inglobeaza in 3 linguri de frisca. Se pune compozitia intr-un vas si se amesteca cu zaharul, faina si vanilia. Se amesteca to

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 150 gr migdale
  • 150 gr alune
  • 300 gr zahar
  • 50 gr faina
  • 14 albusuri
  • 500 gr frisca
  • vanilie

Mod de preparare

Migdalele si alunele se inglobeaza in 3 linguri de frisca. Se pune compozitia intr-un vas si se amesteca cu zaharul, faina si vanilia. Se amesteca totul cu restul de frisca. Se bat albusurile si se inglobeaza usor in compozitie, cu lingura de lemn. Se pun pe tava de la aragaz, tapetata, cu lingurita mici gramajoare din aluat. Se pune tava in cuptorul cald si se coc la foc mare, timp de 20 de minute. Se scot din tava calda.

Sunt ideale la cafea.

Alte retete de dulciuri:

Tort diplomat

Ciocolata de casa

Tarta de caise

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci