Intr-un vas emailat, se pun untul, margarina si zaharul, amestecindu-le pe foc mic. Cind combinatia s-a inmuiat, se pune un virf de cutit de sare si s
Intr-un vas emailat, se pun untul, margarina si zaharul, amestecindu-le pe foc mic. Cind combinatia s-a inmuiat, se pune un virf de cutit de sare si se freaca energic pentru ca omogenizarea sa se faca rapid. Se adauga pe rind ouale, apoi se pune faina in ploaie. Se ia din amestec cu o lingurita si se pun fursecurile pe o tava neunsa. Pe fiecare fursec se pune cite o bucatica din miez de nuca si se da tava la cuptorul cu foc potrivit pentru 10 minute.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii