Intr-un vas emailat, se pun untul, margarina si zaharul, amestecindu-le pe foc mic. Cind combinatia s-a inmuiat, se pune un virf de cutit de sare si s
Intr-un vas emailat, se pun untul, margarina si zaharul, amestecindu-le pe foc mic. Cind combinatia s-a inmuiat, se pune un virf de cutit de sare si se freaca energic pentru ca omogenizarea sa se faca rapid. Se adauga pe rind ouale, apoi se pune faina in ploaie. Se ia din amestec cu o lingurita si se pun fursecurile pe o tava neunsa. Pe fiecare fursec se pune cite o bucatica din miez de nuca si se da tava la cuptorul cu foc potrivit pentru 10 minute.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii