Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul si coaja de lamaie sau vanilia. Se incorporeaza pe rand galbenusurile, iar apoi faina in ploaie. Cu o lingur
Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul si coaja de lamaie sau vanilia. Se incorporeaza pe rand galbenusurile, iar apoi faina in ploaie. Cu o lingurita se ia din amestec si se pun fursecurile pe tava, la copt, in cuptorul incins. Separat se amesteca nuca macinata cu marmelada de caise si se lipesc fursecurile rumenite, doua cate doua cu acest amestec.
Se servesc pudrate cu zahar vanilat.
Alte retete de dulciuri:
Gogosi
Turta dulce
Ciocolata de casa

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii