Se freaca spuma margarina cu zaharul. Adaugati coaja de lamaie rasa, miezul de nuca macinat, apoi faina, bicarbonatul si sarea. Framantati bine coca o
Se freaca spuma margarina cu zaharul. Adaugati coaja de lamaie rasa, miezul de nuca macinat, apoi faina, bicarbonatul si sarea.
Framantati bine coca obtinuta si intindeti o foaie de circa 5 mm.
Taiati din aceasta patrate cu latura de 5-6 cm si rulati-le pe diagonala.
Puneti-le intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu
faina si coaceti-le la foc potrivit.
Cand sunt frumos rumenite, scoateti-le din cuptor si presaratile cu zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu crema de ciocolata
Budinca din ciocolata
Fursecuri arabesti cu nuca de cocos
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii