Se freaca spuma margarina cu zaharul. Adaugati coaja de lamaie rasa, miezul de nuca macinat, apoi faina, bicarbonatul si sarea. Framantati bine coca o
Se freaca spuma margarina cu zaharul. Adaugati coaja de lamaie rasa, miezul de nuca macinat, apoi faina, bicarbonatul si sarea.
Framantati bine coca obtinuta si intindeti o foaie de circa 5 mm.
Taiati din aceasta patrate cu latura de 5-6 cm si rulati-le pe diagonala.
Puneti-le intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu
faina si coaceti-le la foc potrivit.
Cand sunt frumos rumenite, scoateti-le din cuptor si presaratile cu zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu crema de ciocolata
Budinca din ciocolata
Fursecuri arabesti cu nuca de cocos

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii