Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de fursecuri cu nuci sau migdale, sunt necesare urmatoarele ingrediente: nuci sau migdale, albusuri, zahar pudra, vanilie.
Nucile sau migdalele date prin masina de nuci se pun in albusurile batute spuma. Se adauga zaharul si vanilia, se amesteca usor, apoi compozitia se pune intr-o tava de copt unsa cu ceara alba sau capitonata cu hartie cerata. Se da la cuptor la foc mic lasand cateva minute pentru a se rumeni usor. Se trage tava la gura cuptorului, se taie patrate nu prea mari si fiecare se rasuceste repede in forma de tubulet. Se pune tava din nou la cuptor, se stinge focul si se lasa sa se usuce putin.
Se servesc pudrate cu zahar.
Alte retete recomandate:
Fursecuri ochelari
Fursecuri glazurate
Fursecuri cu crema de cacao
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii