Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de fursecuri cu nuci sau migdale, sunt necesare urmatoarele ingrediente: nuci sau migdale, albusuri, zahar pudra, vanilie.
Nucile sau migdalele date prin masina de nuci se pun in albusurile batute spuma. Se adauga zaharul si vanilia, se amesteca usor, apoi compozitia se pune intr-o tava de copt unsa cu ceara alba sau capitonata cu hartie cerata. Se da la cuptor la foc mic lasand cateva minute pentru a se rumeni usor. Se trage tava la gura cuptorului, se taie patrate nu prea mari si fiecare se rasuceste repede in forma de tubulet. Se pune tava din nou la cuptor, se stinge focul si se lasa sa se usuce putin.
Se servesc pudrate cu zahar.
Alte retete recomandate:
Fursecuri ochelari
Fursecuri glazurate
Fursecuri cu crema de cacao
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii