Fursecurile fragede cu ovaz, ciocolata si merisoare sunt la fel de binevenite in perioda Craciunului, dar si in restul anului, de cate ori ai pofta sa rontai ceva.
Mai intai, mixeaza untul moale cu zaharul, pana devine cremos. Pune apoi pe rand cate un ou, mixand in continuare. Adauga vanilia. Amesteca intr-un bol faina alba, faina de ovaz, taratele de ovaz, un praf de sare si praful de copt. E mai simplu sa amesteci ingredientele daca folosesti un robot de bucatarie. Adauga putin cate putin in compozitie si mixeaza la viteza mica, pana se incorporeaza bine. Muta amestecul intr-un bol si pune miezul de nuca, ciocolata si merisoarele, apoi omogenizeaza lejer cu o spatula. Cu ajutorul unei linguri, pune gramajoare de aluat in tava, pe hartie de copt si lasa putin spatiu intre ele, ca sa nu se lipeasca. Coace fursecurile la 180 de grade, cam 15 minute, pana se umfla usor si se rumenesc putin la baza Scoate-le cu grija, cu o spatula, si lasa-le la racit Fursecurile cu ovaz sunt foarte fragede si absolut delicioase!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii