Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de fursecuri cu rom, sunt necesare urmatoarele ingrediente: rom, unt, zahar, ou, nuci, faina, zahar vanilat, zahar tos.
Se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga oul si se mai freaca pana incepe sa faca basici. Se pune romul, zaharul vanilat, nucile si se framanta cu faina necesara pentru a obtine un aluat potrivit de tare.
Se lasa aluatul lucrat 20—30 min la rece apoi foarte repede se intinde o foaie de 1 cm grosime, se taie cu paharul sau formele de fursecuri, se unge fiecare cu ou, se presara cu zahar si se aseaza in tava de copt unsa. Se da la cuptorul bine infierbintat, la foc potrivit. Se scot din tava fierbinti.
Se servesc pudrate cu zahar.
Alte retete recomandate:
Spuma de capsuni
Prajitura cu visine
Pandispan pufos
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii