Fursecuri cu smintina

Se separa ouale. Se freaca 100 g zahar cu galbenusurile. Se adauga treptat untul, smintina si faina. Se framinta un aluat si se intinde o foaie potriv

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g unt
  • 3 linguri smintina
  • 280 g faina
  • 3 oua
  • 300 g zahar pudra
  • 50 g cacao

Mod de preparare

Se separa ouale. Se freaca 100 g zahar cu galbenusurile. Se adauga treptat untul, smintina si faina. Se framinta un aluat si se intinde o foaie potrivit de mare. Cu un paharel se taie rondele. Se bat spuma albusele cu 200 g zahar pudra si se pune cite o lingura pe fiecare rondea. Se pun fursecurile in tava unsa si se coc la foc moale. Rece, se ung cu finetti si se lipesc cate doua.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori